Kopirovani DVD pomocí Nero 10

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
system32
nováček
Kontaktovat uživatele:

Kopirovani DVD pomocí Nero 10

Příspěvek od system32 »

Dobrý den,
dnes jsem kopíroval dvd na svém NB pomocí Nero 10. Miniaplikace na ploše Drives Meter mi před kopírováním ukazovala zabraných cca 69,5 GB. Po zkopírování obsahu na HDD do dočasné paměti mi ukázala zabraných cca 75,5 GB. Po dokončeném vypalování se z dočasné paměti soubory smazaly, ale né na původní velikost, nýbrž na 71,52 GB. Jak je to možné? Můžete mi říct, kde má Nero složku pro dočasnou paměť nebo čím je to způsobeno? Nechci mít zbytečně zaprané HDD. Giga sem, giga tam a mám zbytečně zasekaný NB a plný HDD. Nehledě na to, co když se to bude pokaždé opakovat. Děkuji za pomoc, Tom.
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Kopirovani DVD pomocí Nero 10

Příspěvek od Pic »

Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď. Příště nevkládej dotaz do cizího topicu a navíc ještě rok starého, ale vytvoř si vlastní. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Příspěvek od richchie »

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Většinou je to způsobeno bodem obnovy systému. Tuto funkci nejdříve vypni a poté zase hned zapni, určitě přibude ještě více místa a bod obnovy bude zatím jeden, při onom zapnutí.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nic se nenačítá ani po resetu biosu pomocí cmos baterie
    od Bliske » » v Problémy s hardwarem
    4 Odpovědi
    10504 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“