Hledám film na téma "Ti druzí" nebo "Šestý Smysl"
Moderátor: Mods_senior
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám film na téma "Ti druzí" nebo "Šestý Smysl"
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Beetlejuice (bez dětí)
Casper (je více filmů, s dětmi)
Poslední horor co se mi docela líbil (téměř bez dětí, fajn strašidelný): Stáhni mě do pekla!
Casper (je více filmů, s dětmi)
Poslední horor co se mi docela líbil (téměř bez dětí, fajn strašidelný): Stáhni mě do pekla!
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Ok takže: Caspera jsem viděl, Drag me to Hell jsem viděl, a znova se na to kvůli té potrhlé držgrešli dívat nehodlám. Zmeškaný hovor by mohla být prča, mrknu a Clonu jsem viděl, nic moc. Díky za typy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2011 21:56) ---
Tak jsem se dodíval na Zmeškaný hovor, a tuším že jej parodoval Scary Movie... dobré to bylo ale nechápu zakončení příběhu (SPOILER!) když přijde ta holka k té v hlavní roli a začne ji zabíjet, jak se tam dopr. zničeho nic objeví její matka a zabije ji(?) ... když ji zabije, jaktože zvoní telefón dál? Nebo ji nezabila?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Kvě 2011 21:56) ---
Tak jsem se dodíval na Zmeškaný hovor, a tuším že jej parodoval Scary Movie... dobré to bylo ale nechápu zakončení příběhu (SPOILER!) když přijde ta holka k té v hlavní roli a začne ji zabíjet, jak se tam dopr. zničeho nic objeví její matka a zabije ji(?) ... když ji zabije, jaktože zvoní telefón dál? Nebo ji nezabila?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 29694 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jkmaxfli