úprava videa
Moderátor: Mods_senior
úprava videa
Zdravím potřeboval bych poradit jak mám ořezat reklamy z filmů které nahraju na dvd rekordéru(Hyundai) Zkoušel jsem Virtual dub ale napíše mi to nepodporovaný formát.Poradí mi někdo v jakém programu to jde snadno udělat. Případně nějakej stručnej návod pro bl.ý 
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Základní úpravy by měly jít přímo v DVD rekordéru.Vložíš před a za reklamu indexy a úsek smažeš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Přesně tak tato funkce funguje u HDD. Ale také pokud nemá recorder HDD funguje tato metoda na disku DVD-RAM (u panasonicu to tak je)al93 píše:Nevím zkusím to ale měl jsem za to že tohle jde pouze na dvd hdd. Já mám dvd bez hdd
Ted záleží na jaké medium si film nahrával. Jestli to bylo R,RW , tak upravit už jen na PC
Ahoj, zkus tento http://download.videohelp.com/download/ ... 224600.zip modovaný VirtualDub.. Je upravený tak aby v něm šli otevřít vob a DVD soubory což nejspíše ty tvé jsou :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek