Jaké kodeky?
Moderátor: Mods_senior
Jaké kodeky?
Lidi pls nejde mi video... je to v kodecích to vím,ale nevím jaké mám stáhnout? a popřípadě jak nastavit? vždycky mi vše šlo bez problému,ale teď jsem zase přemazával winy a nejde mi to... už jsem zkusil snad všechny kodeky co jsou 
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus si naistalovat Mega pack codec Lite
pry dobre je taky CCCP ale to me nejak odpozuje
moc kolektivni
.
Nezapomen ze bys mel mit naistalovanu jen jednu sadu kodeku

pry dobre je taky CCCP ale to me nejak odpozuje
Počítač: ANO! 
Naopak. Bordel v nevyladěném PC nadělají tady ty šílenosti typu Mega Ace All Super Giga Pack In One. Doporučuju odstranit zhůvěřilosti tohoto typu (včetně promazání registrů) a nainstalovat výše zmíněný CCCP nebo FFDShow. Oba k nalezení na http://www.slunecnice.czZkus si naistalovat Mega pack codec Lite
pry dobre je taky CCCP ale to me nejak odpozujemoc kolektivni .
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
Zajímavé pokud je video OK a známý formát ještě se nestalo že by K lite mega codec pack dělal problémy!
chybu vidím v PC nebo ve vadném videu v žádném případě to není vina kodeku (pokud víte jak to vše funguje)
a K lite jde navíc s dobou(upgrade atd) což se o cccp říct nedá + není až tak universalní
ps: mimochodem ten základ kodeků je u obou naprosto stejný = spíše je příčina ve videu nebo PC.
Elusive:Naopak. Bordel v nevyladěném PC nadělají tady ty šílenosti typu Mega Ace All Super Giga Pack In One. Doporučuju odstranit zhůvěřilosti tohoto typu (včetně promazání registrů) a nainstalovat výše zmíněný CCCP nebo FFDShow.
Bordel na nevyladěném PC ti udělá i CCCP a FFDShow prostě to nepojede

chybu vidím v PC nebo ve vadném videu v žádném případě to není vina kodeku (pokud víte jak to vše funguje)
a K lite jde navíc s dobou(upgrade atd) což se o cccp říct nedá + není až tak universalní
ps: mimochodem ten základ kodeků je u obou naprosto stejný = spíše je příčina ve videu nebo PC.
Elusive:Naopak. Bordel v nevyladěném PC nadělají tady ty šílenosti typu Mega Ace All Super Giga Pack In One. Doporučuju odstranit zhůvěřilosti tohoto typu (včetně promazání registrů) a nainstalovat výše zmíněný CCCP nebo FFDShow.
Bordel na nevyladěném PC ti udělá i CCCP a FFDShow prostě to nepojede
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Na dvou pc pouzivam All in one a K-Megapack codec Lite a nikdy jsem nemel potize ffshot tez pouzivam, vse slape v pohode, kodeky nefunguji jen kdyz je nekdo neumi ppouzivat a naistaluje si na pc nekolik baliku kodeku, ktere se prekryvaji, koliduji atd.Elusive píše:Naopak. Bordel v nevyladěném PC nadělají tady ty šílenosti typu Mega Ace All Super Giga Pack In One. Doporučuju odstranit zhůvěřilosti tohoto typu (včetně promazání registrů) a nainstalovat výše zmíněný CCCP nebo FFDShow. Oba k nalezení na http://www.slunecnice.czZkus si naistalovat Mega pack codec Lite
pry dobre je taky CCCP ale to me nejak odpozujemoc kolektivni .
Elusive: navic CCCP neni nic jineho nez obdobny balik kodeku - stejne jako ostatni silenosti typu mega giga tera.....
Počítač: ANO!