převod videa do kompatibilního formátu s TV
Moderátor: Mods_senior
převod videa do kompatibilního formátu s TV
Nemá prosím někdo zkušenosti s přehráváním videa na TV z USB portu? Jde mi o to, že např. stáhnu video z Ivysílání ČT, které je ve formátu Flash (mp4) zvuk AAC, jenomže TV to nepřehraje. Jestli tedy není nějaký opravdu standardní formát co přehraje i ta nejposlednější TV Technika z Teska. Nebo ještě jinak: pokud ta TV má vestavěný DVD přehrávač, jaký formát je tady vhodný? Nechci to pálit na DVD, ale přehrávat z USB pera. Děkuji.
Re: převod videa do kompatibilního formátu s TV
MPEG-2 + PCM je zaklad, jinak konzultuj s navodem od televize.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Funstorm007
- Level 5

Přesně tak, podívej se do manuálu od TV nebo si to najsi podle typu TV na netu ať víš. Pak už to jen překonvertovat do toho správného formátu a budeš vysmátej 
Moc děkuji, tohle pomohlo. Použil jsem na převod program Bigasoft Total Video Converter a nastavil MPEG-2 a zvuk nechal jak jej program nabídl na MP2, jen jej přepnul na vyšší kvalitu (256 kbps). Jede to na TV jako po másle!zeus píše:MPEG-2 + PCM je zaklad, jinak konzultuj s navodem od televize.
ps. původní zvuk je AAC na 92 kbps a když jsem nechal MP2 na 128 kbps byla kvalita znatelně horší než u toho AAC... je vidět že moderní kodeky zvládnou podstatně lepší kvalitu na mnohem menším bitrate... u videa už jsem tolik zkreslení nezaznamenal.. ale asi je lepší ten datový tok i u něj nechat vyšší než originál flash...
- Funstorm007
- Level 5

Být tebou se podívám, jakéže formáty ta TV zvládá. Pak se nebudeš okrádat o kvalitu...
MPEG-4 klasika:
AVI+XVID+MP3
AVI+XVID+MP3
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek