To se asi někde má nastavi, ne?Tak kde?
Mozilla- Neukládají se mi cookies! (Vyřešeno)
Moderátor: Mods_senior
Mozilla- Neukládají se mi cookies! (Vyřešeno)
Mám firefox a pokažde, i když dám "Automaticky přihlásit příště", tak se stejně musím přihlásit ručně.
Naposledy upravil(a) ReCall dne 10 srp 2007 11:25, celkem upraveno 1 x.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Nástroje-Možnosti-Soukromí-Správce Cookies
Pokud máš firewall nebo anti-spyware, tak by ti to mohl odchytávat i on!
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
No ty cookies tam jsou ale tsejně to nejde tak to bude tím firewallem nebo spy...zlobyl píše:Nástroje-Možnosti-Soukromí-Správce Cookies![]()
Firewall- Outpost firewall
Anti-spyware - Spy Emergency a SuperAntiSpyware
Já se v tom nevyznám a nevím kde to mám hledat, poradte!
Ano, to zaškrtlé mám, al ten firewall mi to blokuje a nevím jak to mám odblokovat.paul27 píše:Tak jsem zkoušel si pohrát s Firefoxem a problém vidím tady: Nástroje - možnosti - soukromí - a musíš mít zaškrtlé povolit serverů nastavovat cookies. Když jsem to zrušil, tak jsem musel taky zadávat heslo, takže to podle mě bude tak i u tebe.
Tak to vám bohužel neporadím, protože ten Outpost neznám. Nikdy jsem s ním nepracoval.ReCall píše:Ano, to zaškrtlé mám, al ten firewall mi to blokuje a nevím jak to mám odblokovat.paul27 píše:Tak jsem zkoušel si pohrát s Firefoxem a problém vidím tady: Nástroje - možnosti - soukromí - a musíš mít zaškrtlé povolit serverů nastavovat cookies. Když jsem to zrušil, tak jsem musel taky zadávat heslo, takže to podle mě bude tak i u tebe.