>>> O stránku dříve.Tak uvažuju, zkoušel jsi nainstalovat tu integrovanou síťovku a nešla, tak jsi dal externí - ovladače od té integrované jsi odinstaloval? Co když tam některé zůstaly a teď se ti hádají na kompu? Podívej se do Správce zařízení, jestli se tam někde neukazuje něco z té integrované.
Padání netu
Moderátor: Mods_senior
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Jeníčku, budíček!!!!!
Mijája. Víš že strašně nerad čtu a strašně rád tě tu vidim a nějaký to probuzení s tebou ještě zvládnu. Prostě jak sem napsal sem to prolít.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Robertekoo
- Level 2

- Robertekoo
- Level 2

No jestli tedy už nikdo o ničem neví...tak mi prosím alespon poraďte síťovku...která by byla dobrá..jak už jsem psal před tím něco za rozumnou cenu..páč jinak se fakt picnu...zrychlili mi net a já ted nemůžu nic sosat kvůli takové pitomině...jian ted vezu hadr na víkend do karviné a budu ho kompletně formátovat..nejen c: ale i d:, potože ho mám děsně pomalý, jak něco otevírám nebo kopíruju se mi to často strašně zpomalý párkrát se i zahltí a kousne...no tak uvidíme no.. 
ROUTER?
řešil jsem zde před nedávnem stejný problém. S mijajou jsme mi vyčistili PC po softwarové stránce do poslední šmouhy , ale nijak to nepomohlo. Problém se ukázal být v routeru. Prostě jsem si koupil nový a net šlape v kuse. Jestli máš router určitě to zkus
- Robertekoo
- Level 2

- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Šmarjá panno, tak přes co vlastně jedeš a na co máš nainstalované ovadače?Napadlo mě vyzkoušet jiné ovladače....ale nemůžu na netu nic najít...mrkněte jestli něco nenajdete....Mám sítovku Micronet SP2500RS V3
Tak ovladače jsem už našel tak uvidíme...
Hups....co to je router? Já mám připojení přes modem přes UPC..ale nevím fakt co to je Router....jinak napadla mě jedna věc....není třeba na ten modem nainstalovat nějaké ovladače???
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Zkus si taky resetovat router.Me tak pred mesicem padal net tak 3× za den,tak jsem cinknul na providera a ten mi poradil banalnost,vytahnout ze site router(modem) tak na 10min. a zas ho nahodit...mnoo a od ty doby mam pokoj.Zkus...uvidis
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- Robertekoo
- Level 2

- Robertekoo
- Level 2

- Robertekoo
- Level 2

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek