Ještě přikládám:nakoupil nový věci a někdy zamrzne tak že musím na tvrdo ho restartnuť nebo jen tak mě hodí modrej restartkarci343 píše:hele ja nevím mě s tím poradil kamoš vybral desku procák ramky a grafárnu aby pasovali k sobě jedině skřiň hardisk a mechanika mě zůstali starý...Mirek1 píše:Chlape..jak jsi kupoval ty new"komponenty.kupoval si to ze spětnou" kompatibilitou?karci343 píše:ahoj jsem tady novej tak nevím jestli to jsem patří, ale mám problém s kterým jsi nevím rady a prosil by jsem vás o pomoc. mám pc amd athlon 64, procesor 3500+, 1G ram, nvidia6200 turbo cache(TM) 128 při giga ram 256.problém je ten že když jsem na netu součastně a koukam na tv nebo dvd tak mě přeblikuje LCD to jsem kupoval nedávno. na vteřinu stmavne celej obraz a pak jde v pohodě, někdy když otevíram stránky a koukám na dvd tak se to všechno seká celej pc. a když nainstaluju hru tak mě z deseti jede jenom jedna a i to špatně většinou mě zamrzne a to jsem skoušel málo naročnou hru na grafárnu. skoušel jsem taky carbo call of duty a všechno se seká nebo mám černý pozadí na chvíli pak se to zas srovná na chvíli. direct X mám 9c a ovladače na grafárnu už jsem jich skoušel asi sedum starý i nový a pořád je to to to samínevím jsi s tím rady mohl by mě někdo tady poradit co mám udělat? moc krát děkuji vopřed za odpovědi karci343
Skládal si to sám nebo s kámošem,máš nebo kámoš představu co ste mohli udělat špatně?Vše je nasazeno a upevněno jak má?Procák"bo chladič drží?vrtule se točí?grafika je dosazená?Procesor ste namázli žvejkou"?