pc mam pod stolem, ale zprava i zleva ma dost mista a 30 cm nad pc je onen stul.Myslis , ze je to spatne?
jak dostat do pc ScanDisk
Moderátor: Mods_senior
uz , ale zacinam byt nanejvys nevrly.
Seklo se to uprostred perfektne rozehrane hry. Resuju a teplota 47 stupnu celsia. Fakt nevim jestli je to tim prehrivanim... nekdy to zamrzne na 47 (viz ted) jindy na 54......
pc mam pod stolem, ale zprava i zleva ma dost mista a 30 cm nad pc je onen stul.Myslis , ze je to spatne?
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl, tak si také myslím, že těch 52°C by neměla být kritická teplota. Jenže co není kritická pro jednu věc, může být kritická pro druhou. Něco o chlazení. A vyzkoušet by se mělo všechno, co je v našich silách. Jenže mě zatím nic nenapadá nic, kromě slabé paměti. Nebylo v momentě zamrznutí té hry nějaké - snad by se to dalo nazvat rychlejší scény - náročnější úseky ( hodně červené barvy) na paměť?
Ty kontroly provádíš? Nic to u nich nepíše?
Tady zase je nastíněna možnost vady pevného disku - vadné sektory - taky zajímavé čtení. Jenže to by jsi zjistil až při Level formátu. To znamená zase mít ještě jeden disk a na něj dát systém a teprve potom kontrola toho "špatného" - nebo to udělat u někoho jiného na jeho kompu.
Ty kontroly provádíš? Nic to u nich nepíše?
Tady zase je nastíněna možnost vady pevného disku - vadné sektory - taky zajímavé čtení. Jenže to by jsi zjistil až při Level formátu. To znamená zase mít ještě jeden disk a na něj dát systém a teprve potom kontrola toho "špatného" - nebo to udělat u někoho jiného na jeho kompu.
dvakrat... vickrat tam klikat jak pako se mi nechce. Uz jsem, ale nanejvys vytocen a nehodlam byt pernamentne omezovan neakymi problemy. Nejdriv padal internet a to kdyz jsem vyresil tak pc. To je naschval. Pocitac dam na stul. Pokud JEDNOU zamrzne , formatuju, pokud podruhe tak pc prodavam a kupuju jiny.
prohrat nechci. Ale s kazdym dalsim zamrznutim mi cuka paze vic a vic. Bojim se , ze uz to nevydrzim a normalne ten pc zrusim. Kdyz hraju hru hodku a pul, dari se a hra je zabavna. Zamrzne to..... chvili koukam do toho nehybajiciho se obrazu a nechci uverit tomu co se stalo. Potom se kouknu dolu pod stul a zase chvili civim na tu bednu. V teto fazi se vetsinou uklidnim... jenze napriklad vcera jsem vstal mrstnym pohybem az jsem odstrelil zidli, popadl jsem vsi silou pc, ze ho neak poskodim a kdyz uz jsem chtel nastavit koleno, abych o nej mohl pc roztristit jako to delaval GORO hladina adrenalinu klesla a pc jsem zase polozil.
Jde o to, ze i kdyz to treba neak vyresim budu se pri hre vzdy bat toho zamrznuti. Coz me pali ani nevis jak.... Reci o koupi noveho pocitace jsou zkreslene a nerealne a kdyz to naformatuju pravdepodobne to bude mrznout jeste intenzivneji. To je to co mi drsa srdce... ze nemam zadny konecny plan. Kdyz mas problem s pc tak vis , ze kdyby uz to fakt neslo niak vyresit tak to naformatujes. Jenze to ja jsem uz udelal a je to jeste horsi. Takze jsem v totalnim srabu a pokud to nevyresim co nejdriv tak
Jde o to, ze i kdyz to treba neak vyresim budu se pri hre vzdy bat toho zamrznuti. Coz me pali ani nevis jak.... Reci o koupi noveho pocitace jsou zkreslene a nerealne a kdyz to naformatuju pravdepodobne to bude mrznout jeste intenzivneji. To je to co mi drsa srdce... ze nemam zadny konecny plan. Kdyz mas problem s pc tak vis , ze kdyby uz to fakt neslo niak vyresit tak to naformatujes. Jenze to ja jsem uz udelal a je to jeste horsi. Takze jsem v totalnim srabu a pokud to nevyresim co nejdriv tak
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale jestliže budu předpokládat, že jsi správně nainstaloval Winy, garfiku, zvukovku, všechny potřebné ovladače, nakonfiguroval správně internet a všechen potřebný soft a stále je to na zamrznutí, tak stále z toho vychází jedna neznámá - možná chyba hardware. Já to mít tady, tak udělám to, že vezmu disk a skočím s ním ke kamarádovi, zapojím ho a hraju. Když se sekne, je chyba disku (za předpokladu, že má doma taky tu hru a normálně mu jede), když se nesekne, tak je chyba v mém kompu. Porovnám jakou má on paměť a procák, grafiku atd. Půjčil bych si paměťový modul a zkusil to zase doma. Seká - neseká. Když neseká, vím, že musím dokoupit paměti. Když se seká a vyloučím disk i paměti, tak hledím po grafice. Vím, říkáš, že tam u vás nějakého takového kamaráda nemáš, je to smůla, ale takhle bych vyloučil jednu komponentu za druhou a snad bych na to přišel. Ale takhle je to opravdu hledání naslepo. Už tedy nevím co dál. 
Bohužel je víc než jisté, že pokud tady bude chyba hardwaru, žádné formátování ti nepomůže.
Bohužel je víc než jisté, že pokud tady bude chyba hardwaru, žádné formátování ti nepomůže.
No konečně jsem tě našel. Říkal jsi, že na tebe prdíme, ale já nejsem jasnovidec. Jsem jen prachobyčejný elektronik s hafem praxe a dobrou vůlí poradit. Už jsem ti to jednou psal. Napiš mi, co máš v bedně. Tedy:
- základní deska (výrobce, typ)
- procesor (výrobce, typ)
- grafika (výrobce, typ -už jsi to sem jednou psal, ale nechci se prokousávat stohy příspěvků)
- zvukovka (výrobce, typ)
Bez tohoto ti NEMOHU jakkoliv poradit, to je pro mě zásadní informace. Typy komponent MUSÍ být přesné, protože si pak budu shánět manuály a hledat, kde by mohl být zakopaný pes. Dopředu střílím naslepo, pokud je grafika, nebo zvukovka integrovaná na základní desce, je problém na 96% v tom. Smiř se s tím, že budeš muset sáhnout do bedny. Nemusíš se toho bát. Když budeš dbát mých rad, nic nezničíš. Je to vlastně Lego pro dospělé, ale jestli se na to necítíš a nemáš kamaráda, který by to uměl, máš jedinou možnost. Vyndat peníze a jít do servisu. Ještě mě něco napadlo, odkud jsi?
- základní deska (výrobce, typ)
- procesor (výrobce, typ)
- grafika (výrobce, typ -už jsi to sem jednou psal, ale nechci se prokousávat stohy příspěvků)
- zvukovka (výrobce, typ)
Bez tohoto ti NEMOHU jakkoliv poradit, to je pro mě zásadní informace. Typy komponent MUSÍ být přesné, protože si pak budu shánět manuály a hledat, kde by mohl být zakopaný pes. Dopředu střílím naslepo, pokud je grafika, nebo zvukovka integrovaná na základní desce, je problém na 96% v tom. Smiř se s tím, že budeš muset sáhnout do bedny. Nemusíš se toho bát. Když budeš dbát mých rad, nic nezničíš. Je to vlastně Lego pro dospělé, ale jestli se na to necítíš a nemáš kamaráda, který by to uměl, máš jedinou možnost. Vyndat peníze a jít do servisu. Ještě mě něco napadlo, odkud jsi?
No, vzhledem k tomu, že prkp psal 2. 3., že se zítra ozve a teď je desátýho ráno a ještě nic. Naskýtají se tři možné varianty řešení.
1) prkp odstranil potíže a paří a paří a paří.... CS, až do úplného vypaření
2) prkp dodržel slovo a bednu roztřískal
3) průběh zimy naznačuje, že mohl s počítačem zamrznout i prkp

1) prkp odstranil potíže a paří a paří a paří.... CS, až do úplného vypaření
2) prkp dodržel slovo a bednu roztřískal
3) průběh zimy naznačuje, že mohl s počítačem zamrznout i prkp
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
kdybych uspel urcite bych to nezatajil
byl jsem neakou dobu na horach. S tim otevrenym pc uz to nemrzne. Ale prijde mi to divne , ze to bylo chlazenim. Teplota mi kdyz jsem to otevrel niak neklesla. Je taky mozne , ze kdyz jsem to otevrel a vyletela odtatud kvanta a kvanta prachu a nektere casti byly nalozene v takove te prašné pěně jako rozinky v pudinku tak jsem nevahal a cele to vysal. To bylo mozna ono. Zase na druhou stranu ted predevcirem jsem mel pc u kamose (zavrene) a po chvili hrani warcraftu to zamrzlo
Potom jsem to restartoval a w3 uz nehral a v pohodce. Jenze hrou to neni urcite, uz nescetnekrat jsem ji reinstaloval. No nevim mno
Potom jsem to restartoval a w3 uz nehral a v pohodce. Jenze hrou to neni urcite, uz nescetnekrat jsem ji reinstaloval. No nevim mno