problémy s ICQ
Moderátor: Mods_senior
problémy s ICQ
Mám verzi icq 5.1 a logování se seká na operaci "loading contact list" a dál se to nehne. Reinstaloval jsem , zkoušel jsem zalogovat jiného uživatele (šlo to) , zalogoval jsem se na icq 2003b (šlo to) a pořád si nevím rady. Prosím o radu
Zkus si pročíst Ako na aktuálne problémy s ICQ třeba tam najdeš řešení.
Případě zkus se podívat na foru icq snad tam budeš mít víc štěsti.V prípade oficiálneho klienta niektorí užívatelia tvrdia, že si stačí vytvoriť nové konto, následne sa prepnúť do pôvodného a všetko by malo fungovať. Objavili sa aj rady, aby si užívatelia odstránili všetky kontakty na užívateľov s klientom Miranda, alebo skúšali postupne mazať rôznych používateľov, pričom vraj chyba mala nastávať v dôsledku chyby pri priraďovaní obrázkov k užívateľom.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
No jo ale někde sem četl že tyhle problémy způsobují právě uživatelé Mirandy, takže pokud máš v kontaktech někoho s Mirandou tak se ti sekne ICQ...Prkp píše:Popisují tam sice můj problém, ale radí tam uživatelům mirandy. Mirandu nepoužívám
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Ještě se zkus poptat tady: http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=icq
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Chyba už je vyřešena v nové verzi Mirandy, ale opravu budou muset provést lidé na té "druhé" straně. Takže je budete muset upozornit, ať si nainstalují novou verzi, ať vám jede ICQ. 
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Dobrej článek je taky TADY.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek