Dobrý den, potřeboval bych poradit jak odinstalovat program STEAM na stahování softwaru .Je od spolecnosti Valve Corporation. Hru jsem zkousel odinstalovat v Pridat nebo odebrat programy, CClenaer a Revo uninstalleru a nikde se mi polozka STEAM neukazala . Návod na uninstal na wikipedii pomocí registru se mi nechce moc zkouset. Nevite nekdo jak to odstranit ?
Dekuji za pripadne rady
Program STEAM- uninstall
Moderátor: Mods_senior
Re: Program STEAM- uninstall
Jinak.Hra v přidat a odebrat progamy,není.Hru deletneš"v aplikaci.Otevřeš aplikaci -Steam-najedeš na -games-označíš hru kterou chceš deletnout a pravémyšítko"-najedeš na DELETE LOCAL CONTENT a potvrdíš yes.To je vše.Popř.projedeš složky v aplikaci jestli tam nemáš SAVY a i třeba složku se zbytkem hry.Steam je nainstalován tam kde si povolil instal-Program files.Hru jsem zkousel odinstalovat v Pridat nebo odebrat programy
na veškerý programy používám Revo Uninstallerje v češtině.
Jsem do té věty napsal slovíčko "hru" a samozřejmě potřebuji odinstalovat ten program to jsem si nevsiml. Já vím kde je steam nainstalován ale v jeho souboru žádný uninstal není. Revo uninstaler jsem zkoušel jak mám psáno výše.
Stále Ti nerozumím.Asi si přešlápnu nebo to nepíšeš česky.ale v jeho souboru žádný uninstal není
Hledáš uninstal oné HRY?ten tam není,Hra uninstal nemá.V programu pro odinstalování položku STEAM mám.Co víc ještě chceš vědět.Nebo jdi do Windows/start/spusti/napíšeš -regedit-najedeš na -úpravy-najít-a napíšeš Steam a mažeš.
To je návod co popisuju výš?ohledně toho regedit?jinak to bohužel nepůjde.uninstal na wikipedii pomocí registru se mi nechce moc zkouset
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek