V době koupě nebyli k dispozici žádné lepší procesory od Intelu a nechtělo se mi jít do AMD. Proto jsem vzal novou i3 s tím, že budu za rok dělat upgrade... No trochu se to protáhlo
Každopádně myslím, že nadešel čas a já si moc nevím rady, co za procesor bych měl vzít. Hraju na tom převážně nové multiplayerové hry. Má smysl ještě brát nové i5 nebo rovnou vysypat celou peněženku na i7? Co je dobrá volba k gtx1070?
Já bych to tak nehrotil, když už má ten Intel, tak dá se podle mě už na tom sestrvat a stačí jen upgradovat třeba na tu zmíněnou i5, než to celé přehazovat za Ryzen 3600. Sice není tak výkonná, ale taky trochu levnější a výkonu bude mít určitě dost, zvlášť pro GTX 1070 bohatě, pokud neplánuje nějakou silnější.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
cenove jsou 1600AF i 3600 vyborny procesory - pokud zrovna funguje vse jak ma.
Zaroven bych ale uplne nezahazoval ani tu intelackou platformu pokud tam muzes dat 9600Kf a pc se pouziva prevazne na hry s klidem bych ho upgradoval. Ve vetsine her ma 9600KF porad lepsi FPS nez R 3600 (3-5 - zanedbatelny cislo)
Downgradovat kvuli tomu na 1600AF jen kvuli passmark skore je blbost
Protoze je to porad "jen" prejmenovana druha generace ktera si ve hrach vedla o neco hur nez 3xxx ryzen. (zas zalezi na optimalizaci her) - rozhodne to ale neni nic kvuli cemu by se vyplatilo kompletne prechazet na AM4 - to bych spis dokoupil jen to cpu (i5 9400 / 9600kf) za nejaky normalni penize, soucasny CPU prodal a za par let udelal upgrade cely sestavy vc. mb na dalsi gen cpu
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB Xbox One
Dobry den. Otec me pozadal o sestaveni PC a domluvili jsme se ze mu dam do sestavy svuj CPU,GPU,RAM a objednam si nove.
Moje soucasna konfigurace je:
ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI
AMD Ryzen 7 7700X
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti O12G
G.Skill...
Poslední příspěvek
Dekuji.Bios uz jsem si stahnul tak pred vymenou aktualizuji. Jeste jednou dekuji za rady.
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...
potřeboval bych od Vás profesionálů poradit s upgradem PC. Na počítači občas hraji hry, jinak běžná činnost. Žádné úpravy videí apod. Byl bych rád, kdyby mi zůstala jako základ základní deska.
Současná sestava:
MSI B450-A Pro -...
Poslední příspěvek
Za ty peníze není blbost kupovat R7 5700x3D.
Stejně je vtipný, že skoro každej kupuje PC s tím, že v budoucnu může upgradovat.
A když ten moment nastane, tak by radši přešel znovu na novější :D
Coz je presne na co jsem poukazoval kdysi, stejne...
Přátelé, potřeboval bych poradit s ugpradem PC. Před rokem jsem to zde již řešil, ale nyní, když vyšlo asi vše co mohlo, tak bych do toho již šel.
Mám dvě stávající sestavy, kde ugradovat bych chtěl tu z roku 2019 a z toho co zbyte, tak upravím tu...
Poslední příspěvek
Já měl Palit tři roky (RTX 2080) a ještě jsem ji dobře prodal. :-) Ono taky hodně záleží na edici, jestli je to nějaká lacinnější sotva dlouslotová šlupka, nebo kousek, kde se na provedení nešetřilo.
U nVidie je jsou jen trapné ty aktuální potíže s...