Zdravím,
už jsem zde ukazoval svůj návrh herního PC, které jsem si chtěl sestavit, ale bohužel se mi na to neuvolnily finance. Takže jsem zvolil XBox 360 coby herní mašinku. Nicméně zpět k mému problému. Počítač, který mám v podpise byl až donedávna dobrý, na přednášky jsem si pořídil Eee PC, které mi zítra odvážejí na reklamaci kvůli tomu, že přestala jít jedna strana klávesnice. Takže já a ASUS se opravdu nemáme rádi. Si říkám, že na co šáhnu, to zmrvím

. Nicméně, aby toho nebylo málo, kiksla mi grafika, zdroj, a mechanika na mém stolním PC. Prvně jsem si říkal, že to dokoupím, ale pak jsem se rozhodl, že na to kašlu a postavím si nové. Proto se ptám, zda je možná vymyslet nějakou sestavu tak do 5000-6000 ,- ?? Víc nemám, ale ze své staré sestavy mohu použít hardisk a možná i case...RAM mám DDR400 a základovku mám S754, společně s AMD Athlonem, který je dobrý procesor, ale mě bude k ničemu. Taky jsem uvažoval, že bych to dokoupil na Aukru, ale někdy mě tam ty ceny příjdou šílené, takže chci opravdu novou sestavu s co nejnižší cenou potažmo i spotřebou elektriky, protože sestava co jsem nyní měl docela dost žrala a u mě jede PC denně a i někdy přes noc, takže jde o počítač, který bude jen na internet a psaní prací do školy...
Vůbec nevím, kde hledat, protože jsem nikdy tak levnou sestavu nekonfiguroval, budu rád za každou radu..
Dík moc...