Mohli byste poradit dobrý LCD monitor do 5000 tisíc?
Vím že je to celkem málo, ale nepotřebuju žádnou velkou krávu. Porstě už musím vyměnit ten monitor na který zorvna čučím.
Naposledy upravil(a) ReCall dne 11 úno 2008 19:26, celkem upraveno 1 x.
za 5000,- ti nikdo neporadí jedině tvoje oči.
Chce to zvednout svoji osobu a jít se podívat do obchodů kde jsou puštěné v akci a vybírat podle sebe - protože typ co ti někdo může dát ti nemusí sedět - pokud jde o značku tak bohužel skrz peníze se budeš nejspíš orientovat na LG(ale jsou i lepší značky HP,Benq,samsung,fujitsu siemens a to ostatní nic moc nebo moc drahé)
jinak já mám fujitsu siemens (akce v makru za 4500,- a to 19" klasiku a jsem maximálně spokojen)
pokud toužíš po širokoůhlém tak se dívej po 21" a více protože 19" je šíleně úzká ale i tak osobně preferuji ke stolnímu PC klasický 4:3 nebo 5:4 monitor o 19 palcích.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
po letech na Playstationu jsem díky rog ally X pořídil nějaké hybridní PC.
Jedná se o nový model Rog nuc 2025 s RTX 5080. Záhy jsem zjistil, že sice na ps5pro I ally X moje stařičká TV stačí (oled 65B7 ze 2016) ještě stačí,...
Poslední příspěvek
Je to obyčejné komerční pojištění, to nemá smysl prakticky nikdy. U auta ano, u komponent PC ne.