Dobrý den, potřebuju poradit: na mém domácím PC mi běží neuvěřitelných 53 procesů a využití paměti je 545 MB/1246MB. Je to opravdu moc, screen s procesy v případě potřeby pošlu. Můžete mi prosím poradit, jak ten počet snížit? Nevím, co mohu a nemohu odinstalovat. Předem díky za odpovědi a rady.
jkmaxfli píše:Co je na tom tak divného??? Odinstaluj programy a budeš mít méně běžících procesů.
No jo, problém ale je, že tam toho moc nainstalovaného nemám, když dám "přidat nebo odebrat proramy", tak je tam toho moře, ale vše jsou to systémové programy.
Divné mi na tom připadá to, že na pc, na kterých jsem kdy "dělal", měly max 20 procesů.
Pokud nainstaluješ Windows XP SP2(pouze čistý systém),tak ti poběží něco kolem 35 procesů.
Poté už záleží jen na tobě co tam máš nainstalovaného,tzn.,že zbytek procesů (18) jsou jen tvé potřebné utility a software.
PS:mně běží zhruba 15 procesů jen u firewallu,anriviru a antispywaru + monitoring záloh.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Win XP pro media center sp2,45 procesu,mam pozastavovano co nepotrebuji ve sluzbach i programy ktere se zbytecne startuji s win,bez antiviru se pohybuji okolo 39 procesu. Ovsem kazdy pouziva a potrebuje jine nastaveni a proto si myslim ze 53 ktere mas ty je v pohode.
Ahoj, řeším problém na svém notebooku, který je připojený do mé wifi sítě.
Před pár dny nastal problém, že mám vysoký jitter. Zatím jsem vyzkoušel následující.
Pokud se připojím přes LAN kabel, tak problém nenastane
Problémy mám i na jiných wifi...
Poslední příspěvek
Pokud to ne-funguje tak, jak popisuješ, tak mi to ukazuje na ovladače Wi-Fi v notebooku. Zkus jiné, třeba i starší.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Mám v PC nainstalovaný Premiere Elements 21 a 24.
V minulosti jsem na konfiguraci 256SSD (volné kolem 150GB) a 3TB HDD (volné kolem 1,2TB) a 16GB RAM stříhal video z pěti kamer (2x z EOS 7D, 1x EOS 70D + 2x LEGRIA MINI) o celkové délce přes hodinu a...
Poslední příspěvek
Toto:
nebo toto:
je stříháno na tom samém PC se 16GB RAM/R5-3600/256SSD (odkládání na 3TB HDD)/W10 tuším 1909. Navíc na tom samém Premiere 2019 (někde se hlásí jako 21). Úplně vpohodě.
Postupně byl proveden upgrade na 32GB RAM/R5-3600/1TB...