Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
ano to je pravda já sem chtěl pouze přidat ty fotky které se sem hodí
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Když už jsme u toho..
Nikdo netvrdí že na tom není heatsink.
A že se chladiče dělaj z Fe? Odkdy? Já teda všechny viděl z Al, nebo mědi.
Nikdo netvrdí že na tom není heatsink.
A že se chladiče dělaj z Fe? Odkdy? Já teda všechny viděl z Al, nebo mědi.
Just Fucking Google It!
K čemu to vůbec je ?

Však to taky je k pláči!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Bankomat v Gdaňsku vydával dvojnásobek peněz, lidé ho totálně vysáli:
Na neuvěřitelně štědrý bankomat narazili v noci na neděli zákazníci největší polské banky PKO v Gdaňsku na severu země. Když si chtěli vybrat peníze, zařízení jim vydalo dvojnásobek toho, co požadovali. Z účtu jim ale banka odečetla jen původně zadanou částku, tedy polovinu toho, co dostali. PKO klienty žádá, aby neoprávněně získané peníze vrátili ...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ysali.html

Na neuvěřitelně štědrý bankomat narazili v noci na neděli zákazníci největší polské banky PKO v Gdaňsku na severu země. Když si chtěli vybrat peníze, zařízení jim vydalo dvojnásobek toho, co požadovali. Z účtu jim ale banka odečetla jen původně zadanou částku, tedy polovinu toho, co dostali. PKO klienty žádá, aby neoprávněně získané peníze vrátili ...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ysali.html

Kdyztak to zaplati ten co dal do bankomatu do slotu bankovky s dvojnasobnou hodnotou nez tam patrily 
Ze to lidi vrati neverim, maximalne jednotlivci.
Ze to lidi vrati neverim, maximalne jednotlivci.
To by nebyl špatnej bankomat 
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Kdo koupí neprohloupí..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
To je vtipne hned 2x
Budto to bude vtipne az novy majitel bude vysvetlovat, kde vzal seriove cislo prodane pred x lety firme XY, a nebo se sam bude divit az zjisti ze si z tehle fotky to cislo nekdo opsal a pouzil.
A takovychhle nabidek je na Aukru plno, samozrejmne je vysledkem nelegalni kopie Windows.
Budto to bude vtipne az novy majitel bude vysvetlovat, kde vzal seriove cislo prodane pred x lety firme XY, a nebo se sam bude divit az zjisti ze si z tehle fotky to cislo nekdo opsal a pouzil.
A takovychhle nabidek je na Aukru plno, samozrejmne je vysledkem nelegalni kopie Windows.
Zajímavé počteníčko o systému Windows
: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Windows
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
A to nejvtipnejsi je ze je to OEM licence, která už nebude fungovat nikdy když je MB po smrti.