Dobrý den, chtěl bych od Vás poradit nový mobilní telefon. Doposud jsem používal iphone SE se kterým jsem byl vcelku spokojen, nicméně vzhledem k práci už mě nebaví nosit 2 telefony (služební + svůj) a tak pokukuji po jiném telefonu.
Moje podmínky jsou Dual SIM a kdyby telefon měl notifikační diodu tak by to bylo docela fajn. Telefon budu používat klasicky na volání, SMS, občas brouzdání po webu a sociálních sítí, hrát na něm určo nebudu.
Jabko to asi nebude (vysoká cena a eSIM). Za mě Honor 10, protože mám devítku a je výborný. Honor taky znamená hodně dobrý fotoaparát, který taky můžu potvrdit.
Opravdu záleží co od toho očekáváš, pokud chceš vysoký výkon, tak Pocophone F1 je do 10K bezkonkurenční. Já osobně ale dávám přednost čistému androidu s včasnými aktualizacemi (největší problém Androidů s nadstavbou). Asi bych vybíral z těchto:
Xiaomi Mi A2
Nokia 8.1
Oba jsou součástí projektu Android One (2 roky aktualizací systému a 3 roky bezpečnostní aktualizace) + čistý Android bez nadstavby (nemusí každému vyhovovat, některé věci třeba nemá, jako přehrávač MP3 kde by se dali dělat seznamy atd., ale vše se dá vyřešit z GoolePlay). Pak je další spousta telefonů s nadstavbou, namátkou
Xiaomi Mi 8 Lite
Pocopohone F1
nebo i ten Honor 10
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Jak jsem psal, záleží co očekáváš, buď čistý android, nebo pak něco s nadstavbou, klidně něco podobného IP (třeba Huawei/Honor).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Hledáme hru nejlépe se zvířaty aby bylo možné hrát online PC a telefon. Nevíte někdo o něčem?
Ideálně něco spíše kooperačního popřípadě kompetetivní bez PVP.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.