Ahoj chci se zeptat pokud se do grafické karty dostane voda, myslím třeba pár kapek ,tak vždy se to zpravidla projeví kostičkami nebo různými útvary na obrazovce nebo úplnou tmou po zapnutí pc? Není třeba možnost, že by se tam něco dodělalo ne až tak vážného a mělo to vliv třeba na větší ,,hučení,, karty při zátěži a vše by jinak fungovalo normálně, nebo jiné anomálie? Nebo se to zkratka projeví tak že pc začne padat a mnohdy se ani nespusti Děkuji za odpověď hezký den
Projevit se to muze naprosto jakkoliv v zavislosti kam se voda dostala a jestli byl zrovna zaply pocitac.
Muze se ozvat rana a vypnout se pocitac, muze to zacit smrdet a kourit, muze se pocitac vypnout a nemusi se stat vubec nic.
Artefakty v obraze jsou obvykle zpusobeny popraskanim vodivych spoju pod GPU nebo VRAM, coz je dusledek pouziti
bezolovnateho cinu a opakovaneho zahrivani a ochlazovani karty.
Pokud se voda dostala na nejake misto kde to vadi - coz je skoro vsude - a pocitac byl zapnuty tak je obvykle poskozeni
takove, ze bude karta uplne mrtva i kdyz voda vyschne.
Nicmene - pokud se dostane voda do graficke karty, tak se vzhledem k jejimu umisteni mohla dostat o jinam, napriklad
na zakladni desku nebo dovnitr zdroje.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 31 bře 2023 13:13, celkem upraveno 1 x.
Poskozeni tekutinou bejva dost zradny, pokud jde opravdu o par kapek muze se projevit hned, nemusi se projevit nikdy. A nebo chvili muze fungovat a az po case zacne korodovaz muzou se objevit problemy.
Zalezi kam se ta voda dostane. Ta scenare jsou mozny vsechny cos popsal. I kdyz vetsinou bych to videl bud na to ze vubec nenabehne nebo nejaky defekty pri zatezi ci obrazu.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB Xbox One
Ahoj, potřeboval bych poradit, dá se někde na Android 15 sledovat objem projetých dat na sim kartě? (využití mobilních dat na SIM kartě) Kdysi to bylo v menu mobilní sítě atd... Ale teď to nemůžu najít, jde mi o to, aby mě to upozornilo na konec...
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie sestavy. V druhom vlákne som tu riešil bazarovú grafiku. Tu už mám GTX 1660 Super, ale celkem ju brzdí procesor (čo sa dalo čakať - i5 4590) tak uvažujem že by som obnovil aj zbytok. Tady sa mi ale do...
Poslední příspěvek
Hlavně vem i CoD: MW III - právě je na Steamu ve slevě. :D
Špatné recenze a informace o padání hry.
MW III hrajeme od prosince - zatím jsme nějaké padání nezaregistrovali.
Hra má jistě své mouchy, ale v rámci nabídky her umožňujících pořádat...
Ahoj, před pár lety jste mi tu dobře poradili, tak se na Vás obracím znovu. Přemýšlím o upgrade grafické karty na mém PC. Nechce se mi zatím měnit nic jiného, PC mám k práci a příležitostnému hraní, už je mi přecejen přes 40, a vše funguje.
Sestava:...
Poslední příspěvek
Pokud má komp na práci a příležitostné hraní, pak ať trpí! :-D
V případě, že by se rozhodl pařit s námi private matche v Call of Duty ,
i tak by 3060 Ti na UWQHD na mid/high detaily v pohodě běhala.
A pokud by si chtěl po nějakém (díky nadšení...
po delší době bych chtěl vyměnit grafickou kartu v mém PC. Mám tam teď NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER (6,0 GB) a chtěl bych něco nového, abych si mohl zahrát nové hry - nepotřebuji ve 4K. Jedná se mi o nějakou kartu ( nejlépe zase od NVIDIA...
Poslední příspěvek
Radeony mají jen o něco málo vyšší spotřebu a nepodporují DLSS (jen FSR, které ale v současné čtvrté generaci je téměř srovnatelně kvalitni). Varianta je RTX 5060 Ti 16GB.
Zdravím, před pár lety jste mi tu pomohly složit PC který do teď výborně fungoval. Bohužel mi odešla grafika RX 6700 XT kterou sem vyreklamoval a dostal zpět peníze. Tudíž bych vás chtěl poprosit o výběr nové grafické karty do 14 000 Kč. Zbytek...
Poslední příspěvek
7800 XT nebo připlatit trochu na 9070
+ by to chtělo rozšířit ram na 32 gb stejným setem, který máš
edit: našel jsem tohle, což je dost zajímavá nabídka, vč. záruky na 36 měsíců