Ve výsledku se to tak jeví, ale mechanizmus problému je v něčem jiném, pracuje se na tom.mikrofon pobírá v systému zvuky a pak to posílá i s mym( skoro neslysitelnym ) hlasem dal.
Sluchátka jako repráky
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Sluchátka jako repráky
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
Danator
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Ve hře by mělo být že když mluvíš tak aby nebyl slyšet zvuk ze hry jen tvůj hlas
takže si to nastav někde ve hře
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
-
guest
To nejde. Jestliže má citlivý mikrofon, tak ten bude brát jak jeho hlas, tak zvuky z repro - pokud nepoužívá sluchátka, ale i tady může citlivý mikrofon dělat potíže. Pak nezbývá než snížit citlivost, otázkou je jestli pak bude slyšet jeho hlas.
Jen jětě doplňující otázka ta volba (krok 9) má svislý posuvník.Použil jsi jej a prošel všechny nabídky? Z obrázku , který jsem od tebe viděl naposled nebyla v této volbě zaškrtnutá ani jedna nabídka a nebyli na něm vypsané ani již zobrazené regulátory, které by již měli být zaškrtané.okayyy píše:Vše konči u kroku 9, Mikrofon tam není.
OT: Děkuji pánům že se tě ujali zatím co jsem tu nebyl. (není myšleno ironicky)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
napjatě toto sleduji, protože mám stejný problém (až na to že můžu ze vším hýbat), stejná zvukovka i ovladače, snažím se to řešit když uspěju dám vědět
je to prostě jak kdyby ten zvuk nešel vůbec přes mikrofon (kromě mýho hlasu a zvuk z okolí) prostě je to čistý a hlasitý
je to prostě jak kdyby ten zvuk nešel vůbec přes mikrofon (kromě mýho hlasu a zvuk z okolí) prostě je to čistý a hlasitý
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Opravdu tam volbu mikrofonu nemam, neber me za amatera, ja chodim na elektro prumku, jen si nevim poradit s timto...
Blue Spirit: Ja nemluvím do hry, ja při hře mluvím na Ventrilu
Vedli jsme z uživatelem "zao" soukromou diskusi na toto téma poslal mi jeden zajímavý screen a ároveň jsem jej požádal o doplnění této diskuse.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
tak už jsem přišel na to úplně, předchozí screen je jen na ostranění zpětné vazby, ale ostranění zvukú z repráku musíš udělat toto nastavení bohužel máš xp a já nevím dke přesně to je, stejně to máš jakýsi celý divný takže ti doporučuji odpojit repro a mikrák a odinstalovat drivery (vyčistit ccleanerem a projet registry) vše zase zapojit a nainstalovat drivery, potom se budem bavit dál
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Já k tomu doplním pokud už dudeš s SW hýbat pokus se dohledat nejaktuálnější verze SW a ty pak instaluj.
Rek bych ze to bude tezky hledat..
proč, stačí hledat na stránkách výrobce nebo sem hoď název mb a já ti je najdu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 11114 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 6 Odpovědi