Chybí "půl disku"
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
zdenek2305
- nováček
Chybí "půl disku"
Dobrý den, mám pevný disk Seagate ST3250410AS s kapacitou 250gb,ale Windows XP SP2 mi ho berou jen jako disk s kapacitou 127gb. Takto mi ho ukázali už při instalaci, žádný jiný oddíl na disku vytvořen není a instalátor wxp neukázal ani místo bez oddílů. Jakoby ten disk byl jen poloviční. Nevíte někdo co s tím?
-
zdenek2305
- nováček
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
máš SP2? někde se tu řešilo, že větší oddíly jak 130GB neukáže Win pokud nemáš SP2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mrkni do Biosu, zda tam není položka "Big LBA", jinak povolit. Jinak jdi do správy disků (Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správa disků) a tam klikni pravým myšítkem na uvedený disk a v menu vyber vytvořit oddíl, pak naformátovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
zdenek2305
- nováček
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek