Illegalni stahovani Pres DC++a jine
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Illegalni stahovani Pres DC++a jine
Nechci se vmesovat do Vasi jiste oduvodnene obavy z copyrightu, ale asi vas zklamu nicmene navod na to jak udelat neco protikazakoneho neni protizakony. Zakon bych porusil ja a dotycny clovek kdybych se pustil do stahovani onoho souboru opatreneho "C"!
Je to stejne jako kdyz budu rikat "Ja mam chut jit do ulic a zabit vsechny psy."
Pak mi nikdo nemuze vytknout ani "Ň"
Ale pokud bych rikal "Pujdu do ulic a zabiju vsechny psy!"
Pak uz by to mohl nekdo vzit jako uhrozovani jeho milacka nebo prinejmensim napadeni a urazka 4-noheho pritele.
Je rozdil o necem mluvit a neco udelat, navod na provadeni "neceho" je pravne nedotknutelny a naprosto zakony!
Je to stejne jako kdyz budu rikat "Ja mam chut jit do ulic a zabit vsechny psy."
Pak mi nikdo nemuze vytknout ani "Ň"
Ale pokud bych rikal "Pujdu do ulic a zabiju vsechny psy!"
Pak uz by to mohl nekdo vzit jako uhrozovani jeho milacka nebo prinejmensim napadeni a urazka 4-noheho pritele.
Je rozdil o necem mluvit a neco udelat, navod na provadeni "neceho" je pravne nedotknutelny a naprosto zakony!
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
PS: Ehh pokud ma nekdo k necemu dodatek mluvme prosim slusne a vyvarujme se agresivniho ci dokonce sprosteho chovani!
Pokud ma nekdo jiny nazor odpovidejte! Rad se priucim necemu novemu nebo pripadne dovysvetlim svoji myslenku pokud by nekdo nepochopil...
Pokud ma nekdo jiny nazor odpovidejte! Rad se priucim necemu novemu nebo pripadne dovysvetlim svoji myslenku pokud by nekdo nepochopil...
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Toto fórum (stejně jako jiná fóra má pravidla.A jedno z nich je to že o warezu se nebavíme a s warezem neradíme.Mě osobně je to fuk ale respektuji to že si to tady ostatní přejou.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
aha no ja pravidla respektuji nicmene je nemuzu nikde najit takze bych asi doporucil PC-helpu je bud vymyslet nebo zvyraznit popripade mi je ukazat protoze ja je proste nevidim...
- memphisto
- Guru Level 13

pravidla
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Illegalni stahovani Pres DC++a jine
Nějak si nevzpomínám, že by z trestního zákona byl vypuštěn paragraf, pojednávající o navádění k trestnému činu, případně paragraf - resp. ustanovení - o spoluúčasti na spáchání trestného činu.FrostWork píše:Nechci se vmesovat do Vasi jiste oduvodnene obavy z copyrightu, ale asi vas zklamu nicmene navod na to jak udelat neco protikazakoneho neni protizakony.
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
navádění k nezákoné činnosti je taky trestný čin a bohužel P2P sítě fungují a chovají se jako šiřitelé nelegálního softu. (i když se nazvou třeba chatovací místností nebo napíšou že nejsou zodpovědni za přenos dat)
prostě podílejí se na trestné činnosti ve všech směrech a pokud na ně někdo dojde tak se balí
veškerá výměna dat přes net která probíhá u torrentů nebo sdílených sítí je protizákoná!
(i když si přes to budu s kámošem pouze posílat blbé domácí foto bohužel využívám tuhle protizákounou službu a tudíž jsem brán už jako spolupachatel protože na výběr máte i legální výměnu dat!(legálních dat)
věřte nebo ne v naší republice stahují i policajti a dokonce vrchnost v praze a stále platí já na bráchu brácha na mě a vše se mění až v případě kdy někdo chce až moc nebo mu někdo začne vadit a v tom horším případě stáhne někoho sebou ale pokud není hlášeno tak ten policajt si vás nenajde a dlabe na vás a sítě (protože taky s toho má užitek)
a votom to je pánové
prostě podílejí se na trestné činnosti ve všech směrech a pokud na ně někdo dojde tak se balí
veškerá výměna dat přes net která probíhá u torrentů nebo sdílených sítí je protizákoná!
(i když si přes to budu s kámošem pouze posílat blbé domácí foto bohužel využívám tuhle protizákounou službu a tudíž jsem brán už jako spolupachatel protože na výběr máte i legální výměnu dat!(legálních dat)
věřte nebo ne v naší republice stahují i policajti a dokonce vrchnost v praze a stále platí já na bráchu brácha na mě a vše se mění až v případě kdy někdo chce až moc nebo mu někdo začne vadit a v tom horším případě stáhne někoho sebou ale pokud není hlášeno tak ten policajt si vás nenajde a dlabe na vás a sítě (protože taky s toho má užitek)
a votom to je pánové
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Kazdej kdo ma kompa, ma nebo mel neco nelegalniho a kdo rika, ze ne tak keca.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 4910 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od teichmann.ondrej