Když tedy překročím limit 30GB tak se rychlost nějak sníží, nebo nás to úplně odpojí? Mockrát díky za reakce
Zkušenosti s T-Mobile LTE na doma...
Moderátor: Mods_senior
Zkušenosti s T-Mobile LTE na doma...
Ahoj, mám pár otázek na vaše zkušenosti s T-Mobile internetem... věc se má tak, že po nespokojenosti s ADSL (kvůli menší příchozí a odchozí rychlosti, než bylo s T-Mobilem sjednáno) internetem jsme se rozhodli, že definitivně od něj odejdeme, ale operátor nám "vnutil" LTE internet... Ale bojím se toho, že ono to má ten limit 30GB/měsíc a kvůli tomu kolik stáhneme dat to prostě ani zdaleka stačit nebude... Bohužel jsme v hodně špatné lokalitě nemáme moc na výběr...
Když tedy překročím limit 30GB tak se rychlost nějak sníží, nebo nás to úplně odpojí? Mockrát díky za reakce
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Re: Zkušenosti s T-Mobile LTE na doma...
Rychlost se sníží, upřednostní se webové stránky.
Ahoj, vím akorát, že např. FB, mail, zůstanou jakoby bez limitu, co např. YouTube? Nevíte na kolik se asi sníží?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
V cnews na tebe mysleli: http://www.cnews.cz/clanky/lte-misto-ad ... tu-na-doma
Tak si to prostuduj.
Tak si to prostuduj.
Díky, určitě to LTE není nic moc pro nás... S omezeným limitem určitě ne...
16kb/s je skoro jako by tě odpojili
16kb/s je skoro jako by tě odpojili
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek