No výborně, konečně někdo kdo to vysvětlilpetr22 píše:"V životě jsem nemusel nějak předem instalovat drivery pro grafiku. Ono to totiž ani nejde, protože instalátor nebude intalovat driver na grafiku, která neexistuje."
Pozor - technicky vzato to mozne je. Redukce zacne fungovat pouze ve chvili, kdy driver ve Windows aktivuje vyssi rozliseni nez standardni VGA - takze se monitor zapne az ve chvili, kdy nabehnou Windows. Proste ani cerna magie nedonuti pres redukci zobrazovat post, BIOS nebo nacitaci obrazovku Windows - takhle dementne nam funguji napr. HP monitory s redukcema primo od HP.
VGA na HDMI, nefunguje monitor
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: VGA na HDMI, nefunguje monitor
No hele, pocitac grafiku vubec nenajde. Ted jedu na tu integrovanou a nechce mi to z CD nainstalovat ani drivery. Grafika se toci, ale zakladni deska o ni nevi 
Vysvetleni nezna nikdo, ani samo HP
Compy HP, dokovaci stanice HP, monitory HP, redukce HP, kabely HP.
Zkouseli jsme - objetovat kozla, objetovat kohouta, zarikavani, vestce, kartarku, zarikani, proklinani, modleni se k nahodnemu bohu, tanec za uplnku - vysledek je ze to funguje jak chce ono.
Proste DVi-D - DVI-D kabel a pokracovat ve zkouseni, ale tohle vypada ze se karta nezapne pri startu PC.
A zapni UEFI v BIOSU - bez ni ti ta karta fungovat nebude. Nebo je karta zkratka vadna.
Zkouseli jsme - objetovat kozla, objetovat kohouta, zarikavani, vestce, kartarku, zarikani, proklinani, modleni se k nahodnemu bohu, tanec za uplnku - vysledek je ze to funguje jak chce ono.
Proste DVi-D - DVI-D kabel a pokracovat ve zkouseni, ale tohle vypada ze se karta nezapne pri startu PC.
A zapni UEFI v BIOSU - bez ni ti ta karta fungovat nebude. Nebo je karta zkratka vadna.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 30 zář 2017 20:09, celkem upraveno 1 x.
petr22 píše:Kontrolni otazka cislo 1 - je zapnuta podpora UEFI v BIOSu ?
Ted akorat hledam v biosu, jestli to tam nekde najdu.petr22 píše:"V životě jsem nemusel nějak předem instalovat drivery pro grafiku. Ono to totiž ani nejde, protože instalátor nebude intalovat driver na grafiku, která neexistuje."
Pozor - technicky vzato to mozne je. Redukce zacne fungovat pouze ve chvili, kdy driver ve Windows aktivuje vyssi rozliseni nez standardni VGA - takze se monitor zapne az ve chvili, kdy nabehnou Windows. Proste ani cerna magie nedonuti pres redukci zobrazovat post, BIOS nebo nacitaci obrazovku Windows - takhle dementne nam funguji napr. HP monitory s redukcema primo od HP. Treba novejsi grafiky v Macu Pro se chovaji uplne stejne, obraz je az kdyz nabehne OS X.
Kontrolni otazka cislo 1 - je zapnuta podpora UEFI v BIOSu ?
Nainstaluj drivery z internetu, ty beztak budou aktualnejsi nez z CDAmesny.m píše:No hele, pocitac grafiku vubec nenajde. Ted jedu na tu integrovanou a nechce mi to z CD nainstalovat ani drivery. Grafika se toci, ale zakladni deska o ni nevi
Ono to pri instalaci oznami, ze to nenaslo Nvidia hardware = karta se nezapla pri zapnuti PC.
Tak pochybuju že ta grafika bude vadná...
Buď bude problém v té redukci, a nebo zas nějaký problém s kompabilitou.
Napíšeš tu specifikace tvého PC (základovka, zdroj...)?
Buď bude problém v té redukci, a nebo zas nějaký problém s kompabilitou.
Napíšeš tu specifikace tvého PC (základovka, zdroj...)?
Naposledy upravil(a) Ner0 dne 30 zář 2017 20:17, celkem upraveno 1 x.
Gigabyte HA65M-D2H-B3
Core i5 2500
Core i5 2500
To jsou tvoje, nebo jeho?Adys301 píše:Gigabyte HA65M-D2H-B3
Core i5 2500
Presne tak, vubec oni pc nevi. Ale blika mi v casu jak v cirkuse.
ted cucim do biosu a zadnou zminku o grafice tu nemam.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
Jsou moje, uz jsem tu mel vlakno, ze chci grafiku a resilo se, jestli moje deska umi uefi. Shodli jsme se na tom, ze umi. Tak jsem koupil grafiku
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
Jsou moje, uz jsem tu mel vlakno, ze chci grafiku a resilo se, jestli moje deska umi uefi. Shodli jsme se na tom, ze umi. Tak jsem koupil grafiku
A uz si zkousel nainstalovat ten driver z internetu?
Pro win7 atd.: http://www.nvidia.com/download/driverRe ... 3934/en-us
Pro win10: http://www.nvidia.com/download/driverRe ... 3936/en-us
A jaký máš zdroj? Máš zapojené externí napájení?
Pro win7 atd.: http://www.nvidia.com/download/driverRe ... 3934/en-us
Pro win10: http://www.nvidia.com/download/driverRe ... 3936/en-us
A jaký máš zdroj? Máš zapojené externí napájení?
Naposledy upravil(a) Ner0 dne 30 zář 2017 20:24, celkem upraveno 5 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 39951 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JuRas
-
- 11 Odpovědi