To taky není nejlepší cesta koupit mobil za 15k a trpět s ním 6 let.
Radši bych koupil za poloviční cenu a za 3 roky vyměnil. Za 3 roky dostaneš za poloviční cenu 2x lepší mobil a nebude to nepoužitelný jako ta vlajková loď za 6 let.
Jak už tu bylo zmíněno, vývoj jde rychle dopředu a abych pravdu řekl tak pro mě jsou i ty 3 roky moc.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Samecek píše:Tak já zas nepotřebuju mít pořád top model co zrovna vyjde. Mě de hlavně o to, aby se mi líbil a vydržel co nejdýl funkční :)
Pokud ma dlouho vydržet tak kupuj iPhone, to je fakt jistota. Přítelkyně používá stařičký od doby co vyšel Ip 5S a funguje pořád stejně jako kdyby ho koupila včera.
Rozhodně když už od teď nový tak pod 7/SE bych nešel. Ikdyž 6S nebo 6S plus je taky pořád výkonově v pohodě.
Záleží co si představuješ pod pojmem výdrž. Pokud jsi rád že ti vydrží pět let tak nemusíš mít iPhone. Je pravda že jsou kvalitnější, ale pět let ti vydrží i nějaký Honor nebo Huawei. Ony ty telefony zastarají morálně. Máš málo GB RAM, slabej CPU, starej OS. Takže pokud Android tak Honor, Huawei nebo Xiaomi
U Xiaomi odcházej displaye.
Časem se udělá žlutej flek u rámečku a závadu ti neuznají s tím, že sis ten mobil "ohnul".
Měl jsem takový dva, první uznali, ale ta závada je tak častá, že už na to se*ou, protože se jim to nevyplatí.
Co jsem tak slyšel tak dobrej servis má ještě Beryko.
Nevím jak je na tom řada Mi, to jsem měl jednou a navíc to není tak prodávaný, ale Redmi odchází dost.
A zhoršili se na tolik, že bych se to nestyděl přirovnat k Doogee, iGet a podobným.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
Tak nakonec som včera objednal G55-ku, z datartu za 3100 si myslím že bude OK :-)
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj všem,
chtěl bych poprosit o radu a pomoc s výběrem vhodného řešení. Chtěl bych počítač, na kterém bych mohl hrát ve fullHD, aktuálně forza horizon 5. Dále jako hobby modelování v blenderu, takže grafika musí být nvidia .
Aktuálně mám notebook...
Poslední příspěvek
Když jsem tu procházel témata s podobným rozpočtem, tak jsem bohužel hodně narážel na to, že košíky se již nedají zobrazit a nemám tak tušení, co bylo uživatelům vlastně doporučeno. Rozhodl jsem se tedy nasdílet, co jsem si nakonec koupil, pro...
Ahoj, poprosím o radu s výběrem notebooku v ceně okol 30t (může být o něco míň, o něco víc). Pokud bude kvalitnější kus za 35, není problém.
Původně jsem to chtěl připíchnout k podobnému tématu, ale zjevně to nebylo podle pravidel, tak zakládám...
Poslední příspěvek
Pokud ma notebook vydrzet 5 let, tak bych nevybiral v nejnizsi cenove kategorii a jeste navic u Aceru a s Intel procesorem.
Z tech vybranych - na Thinkpad je zaruka 3 roky, tedy mu vyrobce nejvice veri.
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.