Proč jsem považován za SPAM?
Moderátor: Mods_senior
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč jsem považován za SPAM?
A dělá ti to jenom u tohoto programu?

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
guest
Já měl podobný problém asi před dvěma lety, tenkrát jsem jel přes seznam, centrum a post.cz a ode všad se mi majly vracely, že jsem na Black listech vedený jako Spam. Když jsem nic nevyřídil s technickými podporami tak jsem šel za provozovatelem, kde jsem připojen přes kabel. Ten o tom věděl, protože na síti jsem s tím probémem nebyl sám. Tak mi dal jiný nastavení SMTP a vyřešilo se to. Používal jsem to asi půl roku a pak jsem dal původní.
Takhle obsáhle jsem chtěl jenom říct, že to nemusí být chyba PC ani uživatele, ale provozovatele a než 14 dní bádat a i zbytečně hledat je jednodušší obrátit se na technický podpory serverů.
P.S. Možná by o tom mohl něco říci Weslo, ten je tady tuším přes IT apod. ???
Takhle obsáhle jsem chtěl jenom říct, že to nemusí být chyba PC ani uživatele, ale provozovatele a než 14 dní bádat a i zbytečně hledat je jednodušší obrátit se na technický podpory serverů.
P.S. Možná by o tom mohl něco říci Weslo, ten je tady tuším přes IT apod. ???
ja mam ten samy problem u skolniho mailu. u kazdeho, kdo ma ucet na seznamu a poslu mu mail tak skonci ve spamu. u me je to ale podle me dane tim, ze mam v username pismenko x a jeste cisla a nejakym protispamovym algoritmum to asi vadi, neni to i tvuj problem, ze tam mas posloupnost podivne vypadajicich znaku, ktera se nepodoba jmenu a proto tvoje maily neprojdou pres protispamovou ochranu?
jinak u me nezalezi jestli to posilam z domova nebo ze skoly nebo pres web nebo prostrednictvim mailoveho klienta. navic jsem si zalozil ucet u gmailu se stejnym usernamem a maily z tohoto uctu konci taky ve spamu....
PS: nevite jestli se to da nejak se seznamem resit?
jinak u me nezalezi jestli to posilam z domova nebo ze skoly nebo pres web nebo prostrednictvim mailoveho klienta. navic jsem si zalozil ucet u gmailu se stejnym usernamem a maily z tohoto uctu konci taky ve spamu....
PS: nevite jestli se to da nejak se seznamem resit?
-
guest
Pokud bys měl pravdu, že algoritmus toho spamfiltru vyhodnocuje tvoji adresu jako spam, tak asi jedině změnou adresy ?
Ono pokud by jsi se jmenoval Franta..XY a po světě by běhal jiný Franta.XY a byl to lupič, tak by si vás lidé nejspíš také pletli.
Ono pokud by jsi se jmenoval Franta..XY a po světě by běhal jiný Franta.XY a byl to lupič, tak by si vás lidé nejspíš také pletli.
tak to se radsi nebudu bavit s lidma, ktery maji ucet na tom ******** seznamu 
-
guest
Anebo ty lidi musíš přestěhovat na jiný server.
Ostatně i ten tvůj nick vypadá jako šifra z Enigmy a tak si celkem dovedu představit tu adresu -matrix.
Ostatně i ten tvůj nick vypadá jako šifra z Enigmy a tak si celkem dovedu představit tu adresu -matrix.
Je fakt, že seznam používám jen k e-mailu, k vyhledávání používám vždy google. Už několik měsíců jsem nepoužil Seznam jako vyhledávač... Kde podle tebe mám mít e-mail? Seznam nabízí super: xxx@email.czm4rt!n píše:tak to se radsi nebudu bavit s lidma, ktery maji ucet na tom ******** seznamu
No seznam se moc jako vyhledavac pouzit ani neda protoze ten jejich "vyhledavac" moc nefunguje
u mailovych schranek me zase porad stvou ty jejich neustaly poruchy, vypadky a ztraty dat. jinak me docela vyhovuje gmail a ty lidi tam prestehovat, nevim nevim, vetsinou tam maji schranky lidi co jsou radi, ze ten pocitac umi zapnout a tem by to bylo slozity vysvetlit a naucit je zalozit si a zacit pouzivat novou schranku
ten username zase tak silenej nemam, je to proste automaticky vygenerovany, na zacatku ma kazdy student x, pak podle prijmeni (prvni 3 pismena) + jmena (prvni pismeno) a pak cislo kolikaty jsi s touhle zkratkou, vetsinou dvoumistne, pak uz je zavinac. zverejnovat tu svuj email z pochopitelnych duvodu nechci ale vypada to napriklad takhle pro Josefa Nováka: xnovj15@vse.cz.
u mailovych schranek me zase porad stvou ty jejich neustaly poruchy, vypadky a ztraty dat. jinak me docela vyhovuje gmail a ty lidi tam prestehovat, nevim nevim, vetsinou tam maji schranky lidi co jsou radi, ze ten pocitac umi zapnout a tem by to bylo slozity vysvetlit a naucit je zalozit si a zacit pouzivat novou schranku
ten username zase tak silenej nemam, je to proste automaticky vygenerovany, na zacatku ma kazdy student x, pak podle prijmeni (prvni 3 pismena) + jmena (prvni pismeno) a pak cislo kolikaty jsi s touhle zkratkou, vetsinou dvoumistne, pak uz je zavinac. zverejnovat tu svuj email z pochopitelnych duvodu nechci ale vypada to napriklad takhle pro Josefa Nováka: xnovj15@vse.cz.
-
guest
Tak pokud je zájem o oboustranou komunikaci, tak bys je asi přesvědčil a tu schránku byste jistě udělali.
Jinak Seznam je pro mne nezajímavej právě díky těm věčným poruchám. Sice jsem tam měl první schránku, ale už tam nekouknu.
Pokud jde o vyhledávání, tak Google je dobrej a teď co má překladač je to v pohodě úplně.
Ty adresy? Každý podle svého gusta.
Jinak Seznam je pro mne nezajímavej právě díky těm věčným poruchám. Sice jsem tam měl první schránku, ale už tam nekouknu.
Pokud jde o vyhledávání, tak Google je dobrej a teď co má překladač je to v pohodě úplně.
Ty adresy? Každý podle svého gusta.
Mail, z kterého jsou maily automaticky házeny do SPAMU je vedený jako tomas.poboril@... a není zřízen na seznamu. Bohužel příjemci, kteří na seznamu mail mají, tak si jej nepřečtou, neboť se automaticky do SPAMU přeposílá...
Omlouvám se za zpoždění, ale včera jsem počítač ani nezapl...
Mejl mi dorazil a světe div se... do spamu
Nejsem expertem na hledání spamerů z hlaviček, ale není možné, že chybou bude cosi neznámého na serveru odesílatele?
Reply-To: =?iso-8859-2?Q?Tom=E1=B9=20Pobo=F8il?= <tomas.poboril@......cz>
Received: (qmail 10609 invoked by uid 0); 9 May 2008 08:31:09 -0000
X-Spam-Checker-Version: szn-spamassassin 2008-05-02
X-Spam-Status: score=7.0
Received: from psi2.forpsi.com (smtpa.forpsi.com [81.2.195.204])
by email-mx15.go.seznam.cz (Seznam SMTPD 1.0.39@13149) with SMTP;
Fri, 09 May 2008 10:31:07 +0200 (CEST)
Received: (qmail 20472 invoked by uid 89); 9 May 2008 08:31:05 -0000
Received: from unknown (HELO acer109cd108e4) (tomas.poboril@......cz@90.177.107....)
by psi2 with ESMTPA; 9 May 2008 08:31:04 -0000
From: =?iso-8859-2?Q?Tom=E1=B9=20Pobo=F8il?= <tomas.poboril@......cz>
To: karlikpokorny@seznam.cz
Subject: =?iso-8859-2?Q?Pro=E8=3F?=
Date: Fri, 09 May 2008 10:31:05 +0200 (CEST)
Message-Id: <003401c8b1af$0642e6a0$12c8b3e0$@poboril@......cz>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_0035_01C8B1BF.C9CBB6A0"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
Thread-Index: AcixrwRozHYSpxWIQG61eFLGEluZXw==
Content-Language: cs
X-Smtpd: 1.0.39@13149
X-Nod32result: clean (vdv=3033)
Mejl mi dorazil a světe div se... do spamu
Reply-To: =?iso-8859-2?Q?Tom=E1=B9=20Pobo=F8il?= <tomas.poboril@......cz>
Received: (qmail 10609 invoked by uid 0); 9 May 2008 08:31:09 -0000
X-Spam-Checker-Version: szn-spamassassin 2008-05-02
X-Spam-Status: score=7.0
Received: from psi2.forpsi.com (smtpa.forpsi.com [81.2.195.204])
by email-mx15.go.seznam.cz (Seznam SMTPD 1.0.39@13149) with SMTP;
Fri, 09 May 2008 10:31:07 +0200 (CEST)
Received: (qmail 20472 invoked by uid 89); 9 May 2008 08:31:05 -0000
Received: from unknown (HELO acer109cd108e4) (tomas.poboril@......cz@90.177.107....)
by psi2 with ESMTPA; 9 May 2008 08:31:04 -0000
From: =?iso-8859-2?Q?Tom=E1=B9=20Pobo=F8il?= <tomas.poboril@......cz>
To: karlikpokorny@seznam.cz
Subject: =?iso-8859-2?Q?Pro=E8=3F?=
Date: Fri, 09 May 2008 10:31:05 +0200 (CEST)
Message-Id: <003401c8b1af$0642e6a0$12c8b3e0$@poboril@......cz>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_0035_01C8B1BF.C9CBB6A0"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
Thread-Index: AcixrwRozHYSpxWIQG61eFLGEluZXw==
Content-Language: cs
X-Smtpd: 1.0.39@13149
X-Nod32result: clean (vdv=3033)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
V první řadě díky za taktnost, že si neuvedl mail tomas.poboril@...cz celý. V druhé řadě dá se z toho, co si vyfiltroval něco poznat resp. řešit to? Net je zřízen přes O2, tak volat přímo jim?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek