Lze provést bez rizika "drivers update" ?
Moderátor: Mods_senior
Lze provést bez rizika "drivers update" ?
Na (dle mého názoru - něco od tamtud už mám) seriózním webu majorgeeks.com jsem narazil na nabídku kontroly aktualizace "drivers update". Po skončeném skenu mi to oznámilo, že 80% driverů mám OK, a cca, 20% je nutné aktualizovat. A hned to nabídlo možnost stažení nových verzí driverů. Raději jsem to neriskl a nic jsem nestahoval, ovšem žjištění (je-li to pravda) že 20% driverů je zasraralých není nic moc. Poraďte, stahovat či nestahovat ? Nebo aktualizovat jinde a jinak ? Nebo to nechat plavat ? Za radu zkušenějších děkuji .
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lze provést bez rizika "drivers update" ?
obecně platí že:
1)pokud nemáš problémy s čímkoliv tak do toho nevrtej.
2)nové ovladače jsou potřeba hlavně u nového HW kde se opravují počáteční chyby a přidávají funkce.Nejvíc je to vidět u GK AMD/ATI kdy rozdíl ve výkonu některých hrách se v průběhu cca roku i zdvojnásobil.
1)pokud nemáš problémy s čímkoliv tak do toho nevrtej.
2)nové ovladače jsou potřeba hlavně u nového HW kde se opravují počáteční chyby a přidávají funkce.Nejvíc je to vidět u GK AMD/ATI kdy rozdíl ve výkonu některých hrách se v průběhu cca roku i zdvojnásobil.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Lze provést bez rizika "drivers update" ?
já jsem dopadl podobně. předchozí den zaktualizované všechny ovladače a 60% OK, 30% BAD a 10% neznámých 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 89661 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Shokata88
-
- 5 Odpovědi