Varování-nesnažte si založit něco na Bloggeru
Moderátor: Mods_senior
Re: Varování-nesnažte si založit něco na Bloggeru
Jak vytáhli? Po mně to chtělo jedinou, dal jsem smyšlenou a jelo se dál.
U Google je bezpečně, komunikace je šifrovaná, to je dobrá adresa. Má internet zmáklý a pod kontrolou. Vadí vypnuté cookies a javascript. Mám tam 3 bloggy a nabídka je pořád aktuální, panel videa, překladač, a další
Včera jsem objevil TOTO
Včera jsem objevil TOTO
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
guest
Tak nevím ale asi jsme každý někde jinde.Elusive píše:Tak jsem si tam blog zkusmo založil (nemám v plánu něco publikovat), registrace byla jednoduchá (informace, které ze mě vytáhli: email, heslo, jméno blogu), vše proběhlo rychle, napsal jsem svůj první přízpěvek a najednou mám svůj blog. :)
Takže žádný problém, s ničím neobvyklým nebo nemorálním jsem se nesetkal.
Po mne to chtělo nejprve založit účet na Google. Všechno O.K. Ověření majlu atd. O.K. Ale když jsem se chtěl přihlásit k účtu abych mohl dělat blog, tak účet nenalezen
Použil jsem 5 majlů, nespočet jmen a hesel se stejným výsledkem.
Zobrazí se mi název účtu - dám změnit heslo - heslo bylo ulozeno! a účet zase nenalezen.
Mno stále jsem z tvých reakcí nepochopil, proč se nemám sanžit nic na Bloggeru založit. Ostatním to jde - tobě ne. To tahání informací z tebe, to jako má být to, že si ti nějak nezdařila registrace a ty jsi dobrovolně registraci opakoval z jinými e-maily? No to se na mne nezlob, ale to nemůžeš myslet snad ani vážně...
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to příjde jako trošku ukvapenej závěr. Mně registrace normálně fungovala.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Poslal jsem BlueSpirit soukromou zprávu, aby se ozval na Jabber, takové záhady bývají na dlouho a řešení je možná
jednoduché...
jednoduché...
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Zadal jsem neplatnou e-mailovou adresu a šlape to. http://pro-pc-help.blogspot.com/
On se mi založil po zapsání libovolné e-mailové adresy.
-
guest
Tak jsem to vyřešil jinak.
Zatímco Opera chtěla pořád dokola hesla a ověření adresy, tak na IE jsem to měl za 2 minuty a nechtlo to nic.
Zatímco Opera chtěla pořád dokola hesla a ověření adresy, tak na IE jsem to měl za 2 minuty a nechtlo to nic.
Mně to fungovalo přímo z Opery, nastavení mám stejně.