Nevím no..já na ty paměti mám jiný nazor...ale respektuji to. No a ta základovka vypadá zajímavě...Chci právě docílit abych měl názory z různých stran a pokud možno od majitelů oněch výrobků, abych nekupoval zajíce v pytli, jak se říkáWeslo píše:jak říkám vzal bych nějákou X38 třeba
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53061" onclick="window.open(this.href);return false;
osobně si myslím že kupovat jakkýkoliv paměti rychlejší než 800Mhz je vyházování peněz (osobně bych radši koupil 8GB 800Mhz než 4GB 1200MHz ale jak chceš)
Sestava na tvorbu grafiky a hry
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Sestava na tvorbu grafiky a hry
Co to znamená, nemá nic moc práci s pamětí?Mám jí a jak to poznám, že to je nic moc práce?Předpokládám, že je to při nějakých extremech?Weslo píše:paměti máš dáš se říct zbytečně luxusní.Desku ti moc nedporučuju mám ji taky je s ní samý problém.Navíc všeobecně P45 má nic moc práci s pamětí.Vzal bych spíš nějákou levnější X38.
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Básník tím chtěl říct, že ten chipset P45 není moc dobrý co se týče koordinace výkonu mezi pamětma a zbytek HW (pravděpodobně sleduje testy a má to nějak doložené) - podle mě to záleží na konkrétní konfiguraci desky (jejího výrobce) a hledat rozdíl v 1-2% výkonu asi není podstatné. S výrobci typu Asus, MSI, Gigabyte, určitě neuděláš chybu. Co mě zaráží u DFI je záruka, pokud si budu sám stavět PC, tak chci záruky co nejdelší, tj. 36 měsíců.
Ale budiž. X38 je určitě zajímavější, ale cenově jinde - to už bysme tu mohli rovnou doporučit počkat na CPU i7. Ale to není asi cílem. Když na tom nebudeš pouštět testy při OC, tak nepoznáš rozdíl mezi P35,P45 a X38.
Ale budiž. X38 je určitě zajímavější, ale cenově jinde - to už bysme tu mohli rovnou doporučit počkat na CPU i7. Ale to není asi cílem. Když na tom nebudeš pouštět testy při OC, tak nepoznáš rozdíl mezi P35,P45 a X38.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek