O to ani ne to by mi problém nedělalo.
Já bych měl jiný dotaz. Mám hru a chci ji nainstalovat, ale mě píše, že na disku nemám dost místa, přitom na oddílu D:\ mám více než 30GB, ale na C:\ tam je pod těch 15GB. Takže jak jsem pochopil hra mi asi ne a ne dát na výběr kam nainstalovat a to mi dělá potíže. Hru jinam než na D:\ dát nemohu.
Za radu děkuji.
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a nevkládej dotaz do cizího tématu. Tvůj dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Pokud se hra odmítá instalovat na disk D a na C máš ještě volných 15 GB, tak jedině tam. Předpokládám, že jsi správně vybral kam instalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám v PC nainstalovaný Premiere Elements 21 a 24.
V minulosti jsem na konfiguraci 256SSD (volné kolem 150GB) a 3TB HDD (volné kolem 1,2TB) a 16GB RAM stříhal video z pěti kamer (2x z EOS 7D, 1x EOS 70D + 2x LEGRIA MINI) o celkové délce přes hodinu a...
Poslední příspěvek
Toto:
nebo toto:
je stříháno na tom samém PC se 16GB RAM/R5-3600/256SSD (odkládání na 3TB HDD)/W10 tuším 1909. Navíc na tom samém Premiere 2019 (někde se hlásí jako 21). Úplně vpohodě.
Postupně byl proveden upgrade na 32GB RAM/R5-3600/1TB...
Zdravím komunitu. Předem se omlouvám pokud se to již zde řešilo ale nenašel jsem.
Potřeboval bych na SSD disku vytvořit oddíl o velikosti cca 150GB.
Volné místo na SSD je cca 350GB.
Pokud chci ale vytvořit nový oddíl tak správa disků umožňuje...
Vytvořil jsem si na flask disk instalační medium s tím, že při vložení disku do ntb by se měl spustit instalační program automaticky, což se nestalo.
Tak jsem vlezl skrze F2 do BIOSU a povolil F12 boot...
Poslední příspěvek
my bad. zeus upravil svuj přispěvěk a vložil odkaz. Toho jsem si všiml až ted. promintě
Dodatečně přidáno po 35 minutách 45 vteřinách:
Tak se povedlo! Díky moc všem.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den