Potýkám se s následujícím problémem.
Budete-li někdo moci poradit, budu rád.
• firemní síť
• v sítí LAN (100 Mb) je připojeno cca 15 PC s OS Windows (XP, Vista, 7), všechny přes kabel
• běžná kancelářská práce, nestahujeme žádné velké objemy dat. Objem dat odhaduji cca 1GB download a 200 MB upload za den za celou síť.
• PC připojeny k 16 portovému switchy
• připojení k internetu přes ADSL - 8Mb/512kb (reálně cca 6150kb/380kb). VDSL nelze zřídit.
• použitý modem Zyxel P660HW-T3 v2. Je asi 3 měsíce starý.
• wi-fi je vypnuto
• DHCP vypnuto, používáme pevné IP adresy (IP4)
Funguje to většinou celé dobře.
Ale asi jednou až dvakrát za den připojení k internetu vypadne.
Řeším to vypnutím a zapnutím modemu a obvykle se to během 3-5 minut samo spraví a zase to funguje dobře.
Co udělat pro to, aby se ty výpadky neobjevovali?
Lze to řešit nějakým nastavením?
Nebo by bylo lepší koupit nějaký HW - lepší ADSL modem, samostatný router, ...?
Ten modem podle mě stavěný na takový provoz - primární určení jsou domácnosti. Routerem by sis asi moc nepomohl.
Prvně zkus aktualizovat firmware modemu a pokud dál nebude zvládat, investoval bych do nového modemu vyšší třídy, u kterého se na takové zatížení myslelo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...