Zdravim ve spolek. Uvazuju o koupi notebooku do 22-23 tisic, chci ho na hrani her - abych mohl zaparit i neaky nový hry. surf po netu, pousteni filmu v HD. Hudba
naroky: matny displej. Full HD. Rad bych Blue Ray vypalovacku ale jsem realista ze za tu cenu ho neporidim Rad bych Asus ale klidne bych bral i jinou znacku..
Preferoval bych spis matny displej,no ale nevypada spatne... A parametry by mi taky vyhovovaly.Jeste uvidim,jestli se neco nenaskytne..
Jinak rad bych kdyby jste mi doporucili jeste neaky sluchatka kvalitni cca do 1500,- kdyz uz tak at ten zvuk stoji za neco. :) Chci objednavat rovnou s notebookem.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
samozrejme ze neni jen na hry, nekupuju to jen kvuli hrani... je to dlouhodoba investice tak at to neco umi.. nebudu si kupovat neakej za desitku kdyz si natom za par let skoro nic nezahraju a parametry budou taky osekany... a prachy neresim ale nebudu zato davat zase neakej ranec.... (a kazdej rok si notebook kupovat nebudu..)
Nechcu ti nějak kazit iluze, ale ani noťas za 22K nebude za pár let nějaká sláva.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
nebude ale i za par let bude za neco stat nez kdybych si koupil za desitku.. .. ale to bych si nekoupil nic, kdybych porad cekal az to bude stat 15ct to co ted stoji 30ct..
Nejspíš je to tím, že se spokojím s málem, ale pokud si teď koupí takový notebook, tak nejméně mu bude stačit pár let i na hry, to že bude muset snížit na detailech je jiná věc, to by si ale musel koupit něco s nekonečnou osmičkou výkonu.
Zdravím,
Vybírám noťas na Alze protože tam mám slevy. Chtěl bych něco na hraní, ale i práci. Hry jako Red dead redemptiom 2, kdc2 atd. Jedná se o programy jako sketchup nebo autocad. Zároveň chci aby to mělo kvalitní displej.
Zatím se mi líbí...
Poslední příspěvek
Ideálně AMD procesor, grafika RTX 5000 a rozlišení FullHD (kombinovat QHD s mainstreamovými 8GB grafikami pokládám za zcela nevhodné, bohužel je to na trhu dost častá konfigurace). K tomu solidnější konstrukce - což ten Legion splňuje (ale bohužel...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
přicházím s prosbou o radu se sestavením nového herního PC. Rozpočet byl stanoven na 65 tisíc a požadavky jsou jednoduché. Aby to vydrželo zhruba 5 let bez starostí.
Vleze se do takové sestavy RTX 5080? Jaký je nejvhodnější procesor? Ramek...
Poslední příspěvek
Ta Super edice ještě nebyla oznámená, může to vyjít až na přelomu roku. Ale pokud se má do grafiky strčit třicet tisíc, tak bych počkal.