Drobne upresneni - vypnuti smaze VSECHNY body obnovy, mazani KROME posledniho se provadi pres nastroj Vycisteni disku.Tom77 píše:V zájmu uvolnění místa na disku jsem dnes po čase opět vypnul funkci obnovy systému - vymažou se všechny body obnovy až na poslední.
Jak znovu spustit funkci obnovení systému ve WIN XP ?
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Re: Jak znovu spustit funkci obnovení systému ve WIN XP ?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
guest
Drobne upresneni - vypnuti smaze VSECHNY body obnovy, mazani KROME posledniho se provadi pres nastroj Vycisteni disku.
Jaký je v tom rozdíl, nerozumím?
Jaký je v tom rozdíl, nerozumím?
Že když vypneš body obnovení, nezůstane ti ani jeden. Když použiješ nástroj čištění disku, zůstane ti aspoň ten poslední
Možná to pochopíš i tak, že vytučníš celé souvislosti tzn.:
vypnuti smaze VSECHNY body obnovy, mazani KROME posledniho se provadi pres nastroj Vycisteni disku.
Možná to pochopíš i tak, že vytučníš celé souvislosti tzn.:
vypnuti smaze VSECHNY body obnovy, mazani KROME posledniho se provadi pres nastroj Vycisteni disku.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
guest
Díky, už je mi to jasný a já si stále myslel, že při čištění disku zůstanou všechny body zachovaný.
To jsem si myslel že mám XP celkem vychytaný, ale jak vidno, člověk se stále učí.
To jsem si myslel že mám XP celkem vychytaný, ale jak vidno, člověk se stále učí.
BS: Je to az na te druhe zalozce dole 
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek