Mám notebook Celeron 1.46 GHz, 1GB DDR2 RAM, Radeon Xpress 200M. Když si chcu nainstalovat nejnovější ovladače Catalyst 7.7, tak je stáhnu, ony se rozbálí na disk a spustí se samotná instalace ale ukáže se chyba a instalace se ukončí. Zkoušel jsem i starší ovladače, ale je to stejné. Jediné funkční ovladače jsou ty, které tam byly, už když jsem notebook koupil a ty jsou 2 roky staré. Prosím poraďte jak tam mám ty nové dostat.
Ano předpokládáte dobře. Ty první ovladače jsou ještě starší (6.14.10.6539 moje jsou 6.14.10.6587). Ten druhý odkaz bohužel nefunguje, ukazuje se Unauthorized download
No, to už mě taky napadlo, ale kamarád před nějakou dobou dělal něco podobného (ale měl jiný problém) a potom to po něm chtělo znovu aktivovat windows. Nemohlo by se to stát i mě? A co když ty ovladače odinstaluju a ty nový nainstalovat nepůjdou?
Jenom se chci zeptat nemas ciste nahodou ten ntb od ACERu, kamarad ma taky ntb od teto znacky a kdyz zkousel nainstalovat ovladace primo od ATI tak mu je system nabral, lepe receno napsal neco ve smyslu ze v pocitaci neni ovladacemi podporovana grafika, zkus ovladace na strankach vyrobce notebooku
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...