V práci se pohybuji většinou po intranetových stránkách, tyto stránky vznikaly v době, kdy o OPEŘE nikdo nevěděl..nebo se prostě jen nechtěl zabývat kompatibilitou s jinými prohlížeči. Proto to výhradně..než abych řešil problémy s kompatibilitou, to raději budu dál používat MSIE 6.0.Blue Spirit píše:Názor Ltb by se měl respektovat (ta statistika mne celkem mrzí) ale proč u MSIE máš to výhradně ?
Jaký zvolit prohlížeč
Moderátor: Mods_senior
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe dávám také hlas Opeře. FF byla pro mě přestupní stanice a MSIE jsem dokonce odstranil ze systému.
OT/ Blue Spirite a X: vaše debata o šachách tady nemá místo, na to máte svoje topiky. Jestli v tom hodláte pokračovat zde, tak vám ty příspěvky promažu!
OT/ Blue Spirite a X: vaše debata o šachách tady nemá místo, na to máte svoje topiky. Jestli v tom hodláte pokračovat zde, tak vám ty příspěvky promažu!
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Já mám zatím osvědčený kompromis:
já používám Operu , manželka má IE6. Ona je na to zvyklá ze zaměstnání a prostě některý holky nemají to nadšení pro technické maličkosti a nuance.
Výhody to má pro mne především v tom, že ona má své záložky (oblíbené) a svoji historii a já zase svoji. Proto si mohu dovolit vytvářet ve své Opeře záložkový chaos téměř nevídaný a nemusím se ohlížet na její babské odkazy.
Experimentálně jsem zjistil, že nejenže mohou bez konfliktu běžet oba prohlížeče souběžně, ale mohu souběžně i oběma stahovat. Potřeboval jsem stáhnout patrně fotky z dovolené
z Megauploadu a bez toho jejich shit toolbaru jsem se nechytal. Takže ho tam moje paní dostala....
- Vzhledem k tomu že IE běžně nepoužívám, nemám žádný downloadmanager.
Pro X :
já používám Operu , manželka má IE6. Ona je na to zvyklá ze zaměstnání a prostě některý holky nemají to nadšení pro technické maličkosti a nuance.
Výhody to má pro mne především v tom, že ona má své záložky (oblíbené) a svoji historii a já zase svoji. Proto si mohu dovolit vytvářet ve své Opeře záložkový chaos téměř nevídaný a nemusím se ohlížet na její babské odkazy.
Experimentálně jsem zjistil, že nejenže mohou bez konfliktu běžet oba prohlížeče souběžně, ale mohu souběžně i oběma stahovat. Potřeboval jsem stáhnout patrně fotky z dovolené
Pro X :
Mě tam Avast vůbec nepustil.....takže mám radost, že je Avast alespoň k něčemu....A co tahle stránka, ta vysunuje mechaniky, na některých prohlížečích a konfiguracích nemusí fungovat (názvu v odkazu si nevšímejte, ten tam dali určitě schválně ): http://wallpaper.unas.cz/kundicka.jpg Tak mě už to také nefunguje (a to se mi otvírali všechni 3 mechaniky ), možná to zhatil MS nějakou bezpečnostní záplatou.
Můj první stroj: Atari 800XL
Tak když už je tady takový pěkný flame, taky se přidám.
Opera, IE7, Firefox. V tomto pořadí.
Opera je nejrychlejší, má v sobě vše potřebné pro běžnou práci na netu.
IE7 se s rozšířením IE7Pro stává prudce použitelný. Ikony oblíbených v liště samozřejmě podporuje, stačí ji zapnout. Opera je ale o něco málo rychlejší.
Firefox jsem používal asi 3 měsíce, pořád jsem doinstalovával nějaké pluginy, aby něco fungovalo, až se z něho stal obrovský moloch, který byl neuvěřitelně pomalý a líný.
Osobně mi přijde, že je teď taková móda vykřikovat "FF rulezzz, IE je pro lamy" atd., aniž by dotyčný zkusil něco jiného, než těžkopádný a zkostnatělý FF a jak trefně podotkl X: "Nadáváte na IE, ale ani ty ostatní prohlížeče neumíte pořádně používat a řádně vyždímat.".
Takže tak.
Opera, IE7, Firefox. V tomto pořadí.
Opera je nejrychlejší, má v sobě vše potřebné pro běžnou práci na netu.
IE7 se s rozšířením IE7Pro stává prudce použitelný. Ikony oblíbených v liště samozřejmě podporuje, stačí ji zapnout. Opera je ale o něco málo rychlejší.
Firefox jsem používal asi 3 měsíce, pořád jsem doinstalovával nějaké pluginy, aby něco fungovalo, až se z něho stal obrovský moloch, který byl neuvěřitelně pomalý a líný.
Osobně mi přijde, že je teď taková móda vykřikovat "FF rulezzz, IE je pro lamy" atd., aniž by dotyčný zkusil něco jiného, než těžkopádný a zkostnatělý FF a jak trefně podotkl X: "Nadáváte na IE, ale ani ty ostatní prohlížeče neumíte pořádně používat a řádně vyždímat.".
Takže tak.
Já hlasuji pro lišku..na IE jsem si nikdy nezvyknul,ten používá manželka na utrácení mých peněz... 
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Ja jsem pro Operu,jak yblo receno,rychla,prehledna,bezpecna a ma mnoho funkci,ktere zatim nepouzivam,ale jednou za cas vzdycky nejakou priberu(naposled,jsme si upravil ,tedy vytvoril svoji osobni listu,pouzivam zalozkovani stranek a hlavne postovniho klienta).Vyhodou Opery je take prenositelnost sveho nastaveni/posty(ja to zatim zkousel jen na nove instalace oken,ale podle zkusenosti jinych,to funguje i na prenos mezi ruznymi OS jako LInux a MAC).
To Merlin:ja jsem rodinu donutil pouzivat Operu,krom toho muzes vytvorit ruzne ucty a Operu nainstalovat s nastavenim pro kazdeho uzivatele zvlast
IE jsme pouzival jen kvuli internetovemu bankovnictvi,ale ted uz konecne presli na javu od sunu a rozsirili podporu i pro ostatni prohlizece,jinak si myslim ze IE7 uz neni tak spatne a dalsi pripravovane verze uz mohou byt OK.
To Merlin:ja jsem rodinu donutil pouzivat Operu,krom toho muzes vytvorit ruzne ucty a Operu nainstalovat s nastavenim pro kazdeho uzivatele zvlast
IE jsme pouzival jen kvuli internetovemu bankovnictvi,ale ted uz konecne presli na javu od sunu a rozsirili podporu i pro ostatni prohlizece,jinak si myslim ze IE7 uz neni tak spatne a dalsi pripravovane verze uz mohou byt OK.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek