zdravim lidi,
po kazde kdyz zapnu komp (win XP) ukaze se mi hlaska typu:
monitor.exe - součást nelze najít.... co jsem doposud nasel je ze je to k sledovani cinnosti FAT a asi kvuli nejakemu viru to bylo smazano. mam AVAST a komp je cisty ale nevim jak se zbavit te uvodni hlasky kterou musim vzdy odkliknout OK. dik moc za jakoukoliv radu
Jestli máš PC čistý se můžeš přesvědčit třeba programem Mwav.exe. Stáhnout, nainstalovat, nejprve Update a pak kliknout na Scan&Clean a vyčkat zda najde nějaké šmejdy, které také bezpečně odstraní. Ke stažení např. zde: ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tento soubor není pravděpodobně součástí WinXP (nemámSP2). Může to být zbytek po smazání nějakého programu(bez odinstalování) a systém dle odkazu v registru jej tedy hledá. Zkus, jak jsem uvedl, program Mwav.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
Zdravím,
Jaký monitor by jste mi doporučili k sestavě níže? Aktuálně mám 25 Dell U2515H, který bych chtěl mít jako sekundární a koupit nový primárně na hry, jelikož jsem si zvykl na velikost 25 , tak bych nechtěl menší.
Nepotřebuji nic extra...
Poslední příspěvek
Jako upřímně moc se v tom nevyznám. Přecházím na PC z notebooku asi po dvaceti letech :D Ale vychází mi to teda hledat 27 QHD. Ještě bych se zeptal jak moc bych měl jít po monitoru s g-sync?