Na výrobci nezáleží beru i ATi
grafika - doporučení
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
grafika - doporučení
jak asi už všichni víte, tak mi odešla grafika. není to sice ještě na 100% potvrzené, kamoš si ji teprve dneska vzal, ale tak z 80% je po ní. Proto se Vás ptám, Jaká grafika se vyrovná výkonem s tou mojí? Ja bych další kupoval z bazaru, ale tak do 500 - 600Kč (všechno ostatní co mám dávám do motorky
) Nepotřebuji mega výkon pařím jen AOE III a CS jen, na mojí instegrované AOE nerozjedu a s cs je to nějaký divný. Potřebuji prostě jen grafiku podobné mojí bývalé, na kterou jsem nedal dopustit, jen v bazarech čučim ji tam vidím jen kolem 1000Kč
ja bych za ni dal s pasivem max. 400Kč 
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- memphisto
- Guru Level 13

Re: grafika - doporučení
já rozjedu AOE III na mojí ATI X200M 128MB integrované v notebooku na 1280x800 a střední detaily. asi bych se poohlédl po nějaké alternativě na Aukru pokud do toho nechceš moc investovat. třeba ATI X1950 by nemusela být vůbec špatná volba 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jo už vím, proč to nešlo. GK seženu asi 2600Pro za nějakých pár šupů
mě to bude stačit dík memphisto 
- memphisto
- Guru Level 13

a proč to teda nešlo? 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Jo vidíš to jsem nějak opomenul
nešlo to, protože jsem udělal bod obnovi jak jsem bod obnovi použil, neevím proč (dal jsem ho před to než jsem hru nainstaloval) hra tam zůstala a ja myslel, že je prostě nainstalovaná, ale ne ona nešla, protože u ní chyběli nějaké soubory... až reinstal pomohl 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7061 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-